تجدید نظر این پرونده رو بررسی میکنه یا به دلیل عدم صلاحیت تصمیم گیری رو می‌سپارند به همون دادگاه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۱۰ #71374201

با سلام
با توجه به اینکه رسیدگی به اعتراض ثالث به عملیات اجرایی به عهده دادگاهیه که دعوی در اونجا در جریان است بنده اعتراض ثالث رو در اون دادگاه دادم و دادگاه با تعیین وقت رسیدگی و با رای ماهیتی اعتراض من رو رد کرد و دلیلش رو هم گفته با توجه به پرونده کیفری شعبه خودشون فرار از دین تشخیص داده شده و حتی دوباره دستور ادامه عملیات اجرایی رو هم داد
حالا سوال بنده اینه که با توجه به اینکه رای قابل تجدید نظر هست ایا تجدید نظر این پرونده رو بررسی میکنه یا به دلیل عدم صلاحیت تصمیم گیری رو می‌سپارند به همون دادگاه چون طبق قانون رسیدگی با دادگاهیه که دعوی در اون در جریان است ،

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وظیفه دادگاه تجدیدنظر رسیدگی و تاییدرای یا نقض و صدور حکم جدیداست

با سلام پس از ارجاع پرونده به تجدیدنظر،تجدیدنظر راسا رسیدگی می نماید

چنانچه موضوع تجدید نظر خواهی است خب قدر مسلم دادگاه تجدید نظر باید به مسئله تجدید نظرخواهی رسیدگی کند ولیکن اگر موضوع سوال بحث صلاحیت یا عدم صلاحیت باشد بایدگفت اگر دادگاه خود صالح به رسیدگی باشد خودش رسیدگی می کند اگر صالح نباشد پرونده را به دادگاه ذیصلاحیت ارسال می کند.

سلام چنانچه رای بدوی صادره حکم بوده باشد دادگاه تجدیدنظر راسا رسیدگی می‌کند اما اگر قرار بوده باشد پس از نقض پرونده به شعبه بدوی جهت رسیدگی ارسال میشه

بله تجدیدنظر رسیدگی می کند.

درود بر شما، پس از دادخواست تجدیدنظرخواهی، این پرونده به دادگاه تجدیدنظر ارجاع و در همان دادگاه بررسی و اقدامات مقتضی به عمل خواهد آمد.

درود
دادگاه تجدیدنظر مرجع رسیدگی به اعتراضات از دادگاه بدوی می باشد . بنابر این در صورت اعتراض ظرف مهلت مقرر ، پرونده به دادگاه تجدیدنظر ارسال و تصمیم گیری می شود .