مجازات این شخص قاتل به چه صورتی خواهد بود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۴ #71369583

سلام
اگر یک نظامی منجر به قتل شود و در رای دادگاه ماده ۲۹۵ قانون مجازات اسلامی برایش درج شود نحوه ترفیع گرفتن این نظامی به چه صورتی خواهد بود؟ یا میتواند ارتقاعش تا ستاد باشد؟

مشاوره حقوقی قتل
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی نظامی مرتکب جرم شود بشرح ذیل برخورد خواهدشد
پرسنل کادر نظامی که به موجب احکام قطعی دادگاه‌ها به مجازات‌های زیر محکوم شوند از خدمت در نیروهای مسلح اخراج خواهند شد.

۱- محکومیت یا محکومیت‌های (در صورت تعدد) به حبس غیر تعلیقی زائد بر دو سال.

۲- محکومیت به حدود.

۳- محکومیت به سبب ارتکاب جرائم علیه امنیت داخلی و خارجی کشور.

۴- محکومیت به سبب ارتکاب جرائم عمدی مستوجب قصاص نفس یا عضو.

تبصره: در صورت وجود شرایط خاص خدمتی و عدم مصلحت اخراج، با تقاضای فرمانده مربوطه، دادگاه می‌تواند با ذکر دلایل و تصریح در متن حکم از اجرای اثر تبعی حکم جلوگیری نماید

ماده ۲۵- قانون مجازات اسلامی
محکومیت قطعی کیفری در جرائم عمدی، پس از اجرای حکم یا شمول مرور زمان، در مدت زمان مقرر در این ماده محکوم را از حقوق اجتماعی به عنوان مجازات تبعی محروم می‌کند:

الف- هفت سال در محکومیت به مجازاتهای سالب حیات و حبس ابد از تاریخ توقف اجرای حکم اصلی

قصاص نشود و حبس را بگذراند اعاده حیثیت کند بله

اگر قصاص نشود و حبس را نیز گذرانده باشد بعد از هفت سال اعاده حیثیت می یابد و ترفیع آن بستگی به مقررات نظام دارد