میتونم بیعانه رو به نحوی پس بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۱۶ #71367159

با سلام بنده در تاریخ ۸ فروردین در ارایشگاه زنانه وقت رزرو کردم که یک میلیون تومن بابت بیعانه پرداخت کردم به علت کرونا این تاریخ را به ۲۲ مرداد تغییر دادم البته در قرارداد چیزی ذکر نشد و فقط تلفنی بود . در حال حاضر به علت کرونا با ارایشگاه تماس گرفتم که وقت ماه بعد رو کنسل کنم که اعلام کردن بیعانه ای به من پس نمیدن چون در قرارداد ذکر شده که بیعانه پس داده نمیشه . که به نظر این مورد برای مواقع عادی است نه در شرایط کنونی

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با تقدیم دادخواست علیه ایشان میتوانید مبلغ بیعانه را پس بگیرید

میتوانید دادخواست مطالبه تقدیم و مبالغ پرداختی را مسترد نمایید