تفاوت دیه با ارش چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳,۵۱۵ #71357

ایا دیه با ارش فرق میکند ؟ و هر کدام جداگانه محاسبه میگردد؟؟

مشاوره حقوقی دیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مضاف بر توضیحات دوستان در امور کیفری ، ارش در امر حقوقی : وقتی مشتری مال معیوب میخرد یا میتواند عقد را فسخ کند یا ارش بگیرد ، ارش تفاوت قیمت کالای سالم و معیوب است.

با سلام دیه و ارش مال و پولی است که در مقابل ایراد جراحت به بدن یک انسان پرداخت می گردد منتهی دیه یا مقدر است یا غیر مقدر . مقدر آن است که میزان آن در قانون تعیین گردیده است ولی ارش آن چیزی است که میزان آن در قانون تعیین نگردیده است و قانونگذار میزان آن را به پزشک قانونی واگذار نموده است.

دیه مقدار پولی است که در برابر از بین بردن قسمتی از بدن یا قتل غیر عمد پرداخت می شود. ارش یعنی پرداخت مال به اندازه تفاوت سالم و معیوب می باشد

بله با همدیگر تفاوت دارند. دیه مقدار پولی است که در برابر از بین بردن قسمتی از بدن یا قتل غیر عمد پرداخت می شود. ارش یعنی پرداخت مال به اندازه  تفاوت سالم و معیوب می باشد