شرایط واگذاری حق طلاق به زوجه چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۹ #71344096

جز شرایط عقد نامه نوشته خواهد شد یا بعد از عقد باید وکالت نامه صادر شود؟ و شرایط طلاق گرفتن در صورت داشتن حق طلاق چیست؟ آیا بدون حضور زوج امکان پذیر می‌باشد؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
در صورت وجود شرایط ۱۲ گانه مندرج در سند ازدواج زوجه حق طلاق دارد

معمولا بعد از عقد نکاح به دفتر اسناد رسمی مراجعه و وکالت نامه ای در این خصوص تنظیم می نمایند.
پس از تنظیم وکالت نامه ، زوجه می تواند پس از انجام یک سری تشریفات و مراجعه به دادگاه خود را مطلقه نماید.

در صورت تقاضای درج وکالت طلاق ، امکان درج در سند نکاح از سوی سردفتر دفتر رسمی ازدواج وجود دارد . همینطور پس از عقد نیز میتوان از طریق دفاتر اسناد رسمی مبادرت به تنظیم و تفویض وکالت طلاق نمود . زوجه با داشتن وکالت طلاق نیازی به زوج و رضایت وی برای طلاق نخواهد داشت .