سند عادی هبه به طور دست نوشته اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۳۴ #71334164

سلام
پدرم یه ساختمان داره در حال ساخت هست و سند هم نداره قبل از فوتش اسناد و مدارک ساختمان رو به بنده داد و دو سوم اون رو هبه نمودند به من و در برگه ی معمولی با دستخط خودش در بند پنچ نوشته دو سوم آپارتمان رو به _____هبه کردم هیچ کس اعتراض ندارد و امضا کرده با توجه به این که آپارتمان تمام نشد و سند هم نداره و سفارش کردند در صورتی که تمام شد تحویل بگیرم این ممکن هست و در دادگاه طرح دعوی نمایم تا به حقم برسم یه شاهدم دارم که وکیل هست بابا بهش گفت در مورد _______با دستخط خودم نوشتم و امضا کردم آیا قانونا قابل قبول هست یا خیر

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نظر خیر جون پدر بایستی در حین حیات انرا تحویل شما میدانند جون اماده تحویل نبوده هبه محقق نشده