آنها ما را تهدید به قتل با اسلحه کرده اند، آیا ما میتوانیم شهادت دهیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۴۷ #71303863

با عرض سلام و خسته نباشید.
یه مشکلی در خانواده ی ما چند ماه پیش بوجود اومد و شوهر عمم مدام به عمه ام تهمت و افترا های بی پایه و اساس میزد و با پیامک پدرم و عمو هام رو تهدید و تحریک میکرد، همینطور زنگ زد خونه ی ما و یه نامه ی کتبی هم نوشته بود مبنی بر اینکه من یه تفنگ کلت دارم و هشت تا تیر داره، توی نامه هم مادر و پدرم و همینطور خودم و خواهرم رو تهدید به قتل با اسلحه ی کلت کرده بود، از طرفی وقتی پدرم این مسائل رو شنید رفت دم خونشون و با هم جر و بحث کردن و از همسایه هاشون خواستن استشهاد محلی بدن، الان ازمون شکایت کردن و البته ما هم ازشون شکایت کردیم و منتظر احضاریه ی دادگاه هستیم.
میخواستم بدونم مجازات پدر من که اونارو یه تهدید ساده کرده و همینطور مجازات اون که من و خانواده ام رو تهدید به قتل با اسلحه ی کلت کرده چیست؟
و اینکه آیا ما هم میتونیم شهادت بدیم؟
چون من خودم به وضوح اون نامه و همینطور صداش از پشت تلفن که داشت به قتل تهدیدمون میکرد رو دارم.
ممنون از تمام زحماتتون.

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جرم همسر عمه شامل تهدید به قتل از طریق نامه مکتوب و شفاهی و تلفنی است و شاکیان ایشان نیز به تعداد افرادی که مورد تهدید واقع شده اند میباشد طبق ماده ۶۶۹ قانون مجازات هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی و یا به افشاء سری نسبت به خود یا بستگان او نماید،‌اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه یا زندان از دو‌ماه تا دو سال محکوم خواهد شد. و در این خصوص تمام مطلعین و شهود میتوانند اطلاعات خود را به مرجع قضایی انعکاس دهند اما در مورد پدر شما ماهیت تهدید و یا مزاحمت یا درگیری ایشان را بیشتر باید توضیح دهید تا در مورد تطبیق عمل ایشان با متن قانون مجازات راهنمایی لازم ارایه شود.