تهدید و توهین رو چطور میتونم پیگیری قانونی کنم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۴۷ #71286467

یکی از همکلاسی‌هام گفت کسی تو زندگیش نیست و ما به هم نزدیک شدیم.تمام کارهای دانشگاهش رو انداخت گردن من حتی هدایایی خواست براش خریدم و گاهی ازم پول هم گرفت.تا ترم آخر یک خانمی به من پیام داد که دوست دخترش.هر چی گفتم از هم فاصله بگیریم نذاشت.و کلی به اون خانم توهین میکرد.تا وقتی که ترم تموم شد و شروع به تهدید و توهین کرد که تو کاری کردی که دوست دخترم بفهمه.هر چی گفتم من کاری نکردم اول اون پیام داد گفت نه..اون رفته از واتس‌آپش پرینت گرفته تو این کارو کردی.
هر بار ازم یه چیزی میخواد..هر بار میگه زنگ بزن به این دختره بگو با هم نیستیم.منم میزنم و اون خانم بهم فحش میده.این آقا من و تهدید میکنه.میگه آتیشت میزنم.قبرتو میکنم.مامانتو بیمارستانی میکنم.تو ماشین داداشت مواد میذارم.آبروتو میبرم جلو بابات.زندگیتون و نابود میکنم.
مامانم بهش زنگ زد گفت من ده سال هم بگذره انتقام میگیرم.و خیلی راحت گفت من کی نذاشتم تو بری و تو دنبال من بودی.هر چی گفته بود زد زیرش.
الان برای یک دادگاهی کاری که ایشون با دوستم سر کار و پول دعواشون شده و دوستم از بنده شکایت کرده.که پول واریزی به حساب من قرض بوده و دادگاه گفته شاهد بیار و فقط شاهد ایشون هست.الان بخاطر این دادگاه هم من و باز تهدید کرد که زندگی برات نمیذارم و دادگاه نمیام تا زنگ به دوست دخترم نزنی.میخواستم برای دادگاه حکم جلب ثالث بزنم گفتن زمانش گذشته.وکیل هم گفت برای یک جلسه که میشه ما نمیاییم دادگاه.من اگر نتونم ثابت کنم قرض بوده باید سی‌میلیون بدم.و جلسه آخر دادگاه هست و اینم میگه نمیام.
گفتم بیا دادگاه بعد زنگ میزنم گفت من تا دادگاه صبر نمیکنم و میدونم اگر زنگ بزنم تا دادگاه باز ازم باج میخواد و دادگاه هم نمیاد.از این کارها زیاد کرده که باج گرفته و زده زیر حرفش.کلی هم ازم کار کشید واسه دانشگاه و پول گرفت ازم به بهانه دوست داشتن.
اون خانم هم هی از شماره‌های مختلف و پیج‌های فیک پیام میده و توهین میکنه...هر چی میگم اون اینکارارو میکنه..میگه دروغ نگو همش کار خودته..اون خانم هم از تلگرام و واتس‌اپی که به من پیام داده بود دیلیت اکانت کرده بود.و من هم پیام‌ها رو پاک کرده بودم..میگه تو به خودت الکی پیام دادی و فحش به خانواده من و خودت دادی میگی کار اونه.اون پیام‌ها کار تو هست نه اون.
من با این آقا چیکار کنم..از هیچی هم نمیترسه.
اواخر ترم بود که فهمیدم مواد و مشروبات الکلی مصرف میکنه و زندان هم رفته بوده قبلا..
من خیلی ازش میترسم..

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت خود را طرح نمایید

می توانید به شهادت شهود استناد کنید.

سلام به استناد شهادت شهود و سایر دلایل در این خصوص شکایت کنید....

سلام وقت بخیر
جهت اثبات ادعا باید از ادله قانونی مانند شهادت شهود بهره ببرید.

سلام
شما میتوانید ادعای خود را با استناد به شهادت شهود اثباات کنید

با درود به شهادت شهود استناد کنید لیکن اظهار نظر دقیق نیازمند بررسی دقیق مدارک میباشد از مشاوره تلفنی یا انلاین استفاده کنید

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر است اما به صورت کلی به استناد شهادت شهود و سایر دلایل در این خصوص شکایت کنید.