آیا در صورت گرفتن حضانت میتواند مجدد درخواست مهریه کند؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۲۸۰ #71260182

سلام بنده به موجب طلاق توافقی حضانت فرزند دخترم را در قبال مهریه و نفقه و ...به همسر سابقم دادم ولی اکنون ازدواج کرده و من را از دیدن فرزند نیز سه سال تا الان محروم کرده و درخواست نفقه فرزند هم نموده با توجه به اینکه فرزند بنده دختر است و حدودا ۱۳ سال دارد و بنده شوهر ایشان را زنگ خطری برای فرزند دختر خود میدانم آیا بنده میتوانم حضانت را از ایشان بگیرم (مهریه ای که در قبال حضانت بخشیده بود) یا اگر فرزند بخواهد نزد مادر بماند تاثیری در رای دادگاه دارد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی مهریه
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام نفقه با شما می باشد.دختر می تواند اتخاذ تصمیم نماید با چه کسی زندگی نماید.

باسلام و احترام
دختر شما رشید محسوب میشود و از حضانت خارج هست و بااختیار خودش میتواند پیش مادر یا پدر بماند
درمورد نفقه دختر هم به عهده پدر میباشد
موفق باشید

دختر ۱۳ ساله حضانت ندارد و خود مختار است با پدر یا مادر زندگی کند

با سلام . دختر شما از حضانت خارج است و خودش تصمیم میگیرد. درمورد نفقه باید پرداخت شود .

دختر بعد از سن ۹ سال از حضانت والدین خارج می شود و خودش تصمیم می گیردد نزد چه کسی سکونت کند اما نفقه دختر تا زمان ازدواج با پدر می باشد.

باسلام، نفقه برعهده شماست
دختر خود تصمیم خواهد گرفت

دختر سیزده ساله از حضانت خارج است و خود میتواند تصمیم بگیرد با چه کسی زندگی کند.