درخواست رفع مسدودی حساب چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۹ #71248930

سلام عرض ادب
بنده یه فروشگاه اینترنتی داشتم که سر یه سو تفاهم یه شاکی داشتم سر یه قضیه کلاهبرداری اینترنتی،که شاکی رضایت دادن قبل از حکم
ولی مبلغی از حسابم که بخاطر شکایت مسدود بود بعد از ۱ سال هنوز ازاد نشده،و اینکه بنده شیراز هستم و شاکی همدان شکایت کرده و امکان اینکه به همدان مراجعه کنم رو ندارم
و شماره ای که از شاکی دارم هم خاموشه و دسترسی ندارم بهش
میخواستم بدونم چیکار باید بکنم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، میتوانید وکیل بگیرید.

سلام
شما باید اقدام به اخذ وکیل نمایید و تا با اعلام وکالت از طرف شما نسبت به درخواست رفع مسدودی حساب اقدام نماید
همچنین ضمن احترام به پاسخ همکاران صرف ارسال لایحه کفایت نخواهد کرد چرا که موضوع مستلزم اخذ نامه از دادگاه و ارائه ان به بانک توسط متقاضی می باشد

سلام طی لایحه رضایت شاکی و درخواست رفع انسداد را به شعبه رسیدگی کننده ارسال نمایید چنانچه توجهی ننمودند از طریق وکیل پیگیر شوید

با درود مراتب را طی لایحه تخصصی از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی خطاب به‌ شعبه مربوطه مطرح نمایید لکن توصیه می‌گردد حضوری پیگیر ماجرا شوید.

سلام از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی طی لایحه ای مراتب را اعلام کنید