دادگاه تجدیدنظر به دلیل دفاع صوری بودن تجدیدنظر خواهی را رد کرده، با چه عنوانی طرح دعوی کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۲۲ #71230639

درود و خسته نباشید
به شخصی یک قولنامه صوری برای پیگیری اختلاف حقوقی زمین کشاورزی داده بودم، در مقابل نیز قولنامه ای به تاریخ ۴ ماه بعد دریافت کرده بودم. ایشان دعوی الزام به تنظیم سند به دادگاه ارائه دادند، بنده در دادگاه بدوی قولنامه متقابل را پیدا نکردم، و به عنوان قولنامه صوری دفاع کردم، حکم محکومیت به ضرر بنده صادر شد، در مرحله جدید نظر خواهی قولنامه متقابل ( خرید ملک فروخته شده صوری ) را پیدا کردم و به دادگاه تجدیدنظر به پیوست ارائه نمودم.
دادگاه تجدیدنظر به دلیل دفاع صوری بودن تجدیدنظر خواهی را رد کرده.
سوال: بنده با چه عنوانی طرح دعوی کنم. تا بتوانم جلو اجرای حکم را بگیرم. لطفا راهنمایی فرمایید. خدا خیرتون بده.
باتشکرو سپاس

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تنفیذ صوری بودن قولنامه ای که با استناد به آن محکوم به الزام به تنظیم سند گردیده اید

سلام
نیاز به بررسی مدارک شما است
لطفا درخواست ارزیابی حقوقی بدید و مدارک ارسال کنید

سلام
باید هر دو قرار داد مطالعه شود ولیکن اگر معامله صوری بود ارکان معامله صحیحا واقع نشده میتوانید با طرح دعوی ابطال معامله صوری اقدام کنید.
البته طرح دعوی مذکور منوط به بررسی ابعاد کامل پرونده هست.

باید تمام مدارک و مستندات و پرونده به طور کامل مطالعه وبررسی شود ولی در حالت کلی طبق ماده ۲۱۸ قانون مدنی ،معامله صوری به قصد فرار از دین قابل ابطال است.