آیا وکالت فروش به اسم شخص ثالث؛ مشکل دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۷۴ #71205096

واینکه با وکالت فروش زدن در محضر یارانه شخص ثالث قطع میشود

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
وکالت فروش بنام شخص ثالث مانعی نیست و با وکالت یارانه کسی قطع نمیشود

شخص موکل می تواند وکالت را به نام هرکسی تنظیم کند و برای اینکار نیازی به حضور وکیل در دفتراسنادرسمی نمی باشد.و صرف تنظیم سند وکالت فروش موجب قطع یارانه نمی شود.

خیر صرف اعطای وکالت فروش باعث قطع رایانه نمیشود.

سلام و درود، وکالت در فروش به معنای این است که وکیل مورد نظر از طرف شما می تواند مال مذکور را با رعایت مصلحت به هر کسی بفروشد و به معنای انتقال مال نیست، اگر چه در عرف نسبتا این گونه معنا می کنند(انتقال)؛ اصولا نگران یارانه نباشید متاسفانه برخی فکر می کنند به محض صاحب ملک شدن یارانه قطع می شود، و برخی کلاهبرداران با این شایعات از فرصت استفاده می کنند؛ صرفا در مواردی که فرد مالک مال غیرمنقول خاصی یا تعداد قابل توجهی باشد امکان قطع یارانه وجود خواهد داشت؛ آرزوی موفقیت.

با سلام خیر می توانید هر مالی را که قصد فروختن آن را دارید به نام خریدار وکالت فروش تنظیم کنید تا او با وکالتنامه آن مال را به خود یا دیگر منتقل کند.

با سلام و احترام
خیر وکالت در فروش موجب قطع یارانه نمی‌شود
ولی اگر سند رسمی به نام شما تنظیم شود در صورت احراز این امر و به وجود آمدن شرایط مورد نظر برای قطع یارانه، یارانه تان قطع می‌شود