آیا کل دارایی شخص فوت شده باید تقسیم شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۳۴ #71187660

باعرض سلام و درود ما از پدرمون سه مغازه به ارث بردیم از دو مغازه هرکدام یک دانگ و نیم و مغازه سوم شش دانگ کامل درصورتی که یکی از ورثه قصد شکایت و تقسیم اموال را داشته باشد همه اموال باید تقسیم شوند یا امکان تقسیم ان دو مغازه یک دانگ و نیم وجود دارد ولی ان یکی که شش دانگ است خیر باتشکر از پاسخ و توجه شما عزیزان

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام نسبت به کل اموال تقسیم صورت میگیرد

سلام و عرض ادب
بعد از گرفتن گواهی انحصار وراثت حتی یکی از وراث می تواند دادخواست تقسیم ترکه بدهد و تمامی مال بین وراث تقسیم خواهد شد

سلام در صورتی که یکی از ورثه درخواست تقسیم ترکه بدهد تقسیم نسبت به کلیه اموال متوفی انجام می شود در صورتی که قابل افراز باشد بر اساس سهم الارث سهم هرکدوم داده می شود اما اگه قابل افراز نباشد و توافق نشود به فروش می‌رسد و سهم الارثشان پرداخت می شود

با سلام
پس از اخذ گواهی انحصار وراثت احدی از وراث می تواند دادخواست تقسیم ترکه بدهد و تمامی اموال بین وراث تقسیم خواهد شد اگر در مورد اموالی با هم توافق دارید به دادگاه ارائه بدهید

تمام اموال تقسیم خواهند شد مگر به نحو دیگر تراضی شده باشد

سلام درصورت توافق کلیه اموال فی مابین وراث تقسیم وسند رسمی دردفترخانه تنظیم میگردد ودرصورت اختلاف صرفا با درخواست تقسیم ترکه ازسوی یکی ازوراث کلیه اموال برحسب مقررات قانونی تقسیم میگردد.

با سلام
تقسیم هر ۳ مغازه در صورت دارا بودن شرایط افراز تقسیم و لا غیر با درخواست هر یک از وراثین دادگاه دستور فروش صادر خواهد کرد