ایا از طریق قانون میتونم شناسنامه پسرم رو بگیرم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۰۳ #71187459

سلام همسرم پنج سال پیش فوت کردن من یک پسر ۱۳ساله دارم خانواده همسر مرحونم شناسنامه پسرم رو نمیدن پسرم با من زندگی میکنه و مخارجش رو هم خودم میدم اما در قانون پدربزرگ قیم هست آیا شناسنامه باید دست پدر بزرگ باشه ؟ من مادرش هستم و با من زندگی میکنه می خ‌وام شناسنامه پسرم دست خودم باشه آیا راهی وجود دازه؟ ممنون میشم پاسخ بدید

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،درخواست صدور المثنی کنید.

با سلام
میتوانید اعلام مفقودی کنید،و المثنی درخواست کنید.
موفق و پیروز باشید .

سلام میتوانید درخواست صدور المثنی بدهید

سلام .می توانید درخواست المثنی نمایید

با سلام شناسنامه رو باید در اختیار شما قرار بدن میتونید الزام به اخذ شناسنامه رو از دادگاه بخواهید

با سلام
اگر شناسنامه را نمیدهد،میتوانید اعلام مفقودی کنید،و المثنی درخواست کنید.

ازطریق سرپرستی بخواهید شناسنامه بشما داده شود ویااینکه المثنی بگیرید