اگر بین خودشون صیغه بخونن قبول هست یا نه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۴۸ #71183524

آیا کسی برای با اول با اجازه پدر صیغه شده ولی به ازدواج ختم نشده و دختر هنوز باکره هست برای بار دوم با شخص دیگری صیغه محرمیت بخونه حتما باید از پدرش اجازه بگیره

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورتی که باکره باشد ولو ۹۹ سال سن داشته باشتد باز هم اجازع پدر لازم است

با توجه به حفظ بکارت در ازدواج نخست ، برای ازدواج مجدد نیز نیاز به اذن پدر می باشد .

با سلام
دختر باکره جهت ازدواج حتما نیاز به اذن پدر خواهد داشت .