دلایل این مختومه شدن چی میتونه باشه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۲۹ #71182021

با سلام.
با توجه به اینکه از صدور رای قطعی دیوان عدالت اداری یازده ماه سپری شده و دوبار اخطاریه شعبه اجرای احکام دیوان در مورخه ۹۹/۰۵/۲۶ و ۹۹/۱۱/۲۱ به محکوم علیه ابلاغ شده(حضوری هم خردادماه سال جدید دیوان مراجعه کردم گفتن که آخرین اخطاریه رو هم قاضی شدیدالحن میزنه و حتما اجرا میکنند) و آخرین لایحه بنده در مورخه ۱۴۰۰/۰۴/۰۹مبنی بر استنکاف محکوم علیه (وزارت نیرو)و عدم اجرای حکم و برخورد با مسئول مربوطه در دیوان ثبت شده ولی مورخه ۱۴۰۰/۰۴/۲۷سامانه ثنا نوشته نسبت به دعوی ... به طرفیت وزارت نیرو طی شماره... به دلیل اجرای حکم پرونده مختومه می باشد.(وقت نظارت ۱۴۰۰/۰۵/۱۰می باشد)علت مختومه شدن پرونده چیست وقتی حکمی عملا اجرا نشده است؟؟؟ آیا وزارت در دیوان تعهد داده که حکم را اجرا کند و من خبر ندارم؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مراجعه به شعبه پیگیری کنید.

با سلام
از طریق شعبه پیگیری کنید

با احترام حضوری به شعبه مراجعه نمایید

باسلام به نظر بهتر است حضورابه شعبه مراجعه ‌ودلایل مختومه شدن راجویاشوید٫

با سلام.
به شعبه ی مربوطه مراجعه نمایید.

با سلام.
به شعبه ی مربوطه مراجعه نمایید.

بهتر است حضوری پیگیری بفرمائید