چرا اجازه عکس و کپی نداشتم از مدارکی که خودم امضا و اثر انگشت زدم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۵۴ #71175581

سلام رفتم نسخه وکالت نامه از دفتر خانه بگیرم ، یک برگه موقع وکالت امضا کردم داخل پرونده بایگانی بود که موقع وکالت امضا کردم ولی در نسخه ای که به من دادند ندیدمش ، دفتر خانه گفت ما فقط برگه هایی که اثر انگشت دارند میدهیم برگه ای که امضا دارد را نمیدیم ، و اجازه عکس برداری و کپی برداری از پرونده بایگانی را اصلا به من ندادن و نگذاشتن از آن برگه کپی یا عکس بگیریم ،راستش چون نوشته برگه یادم نیست و از روی امضاش فقط یادم است پیش خودم میگم شاید اون برگه را امضاش را حذف کردن و بدون امضا و فقط با اثر انگشت به من دادند و داخل نسخه وکالت است ولی من متوجه نشدم، راستش خیلی دچار شک و تردید شدم درضمن وقتی استعلام وکالت نامه را میگیرم اسم کسی که بهش وکالت دادیم خط تیره میخورد-

همش میترسم نکند برگه ای را ناخواسته امضا کرده باشم ، میشه راهنماییم کنید و علت این را بگید

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دفترخانه موظف به تحویل رونوشت است به کانون سردفتران مراجعه کنید و اعلام نمایید

سلام دفترخانه قانونا نمی تواند اجازه دسترسی دهد مگر اینکه تخلف کند

بااحترام
به کانون سردفتران مراجعه و گزارش این مورد را ارائه نمایید

سلام دفترخانه فقط موظف به ارائه رونوشت است

بنام خدا،دفترخانه فقط ملزم به ارائه رونوشت است.

باسلام
دفترخانه صرفا موظف به تحویل رونوشت میباشند

کاری که دفترخانه انجام داده است قانونی است