مستاجر قصد تخلیه ملک را ندارد بنده چگونه و در چه زمانی می توانم اقدام به اخذ حکم یا دستور تخلیه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۱ #71173307

سلام
وقت بخیر
بنده ملکی را اجاره داده ام که تاریخ اتمام قرارداد آن ۳۱ اردیبهشت ۹۸ بود و با توافق طرفین تخلیه آن موکول به ۲۰ خرداد گردید و برای تاخیر در تخلیه به ازای هر روز ۲ میلیون تومان جریمه در نظر گرفتیم که این توافق در ظهر قولنامه مکتوب و به امضای طرفین و دو شاهد رسیده است.
اما با توجه به اینکه مستاجر قصد تخلیه ندارد بنده چگونه و در چه زمانی می تونم اقدام به اخذ حکم یا دستور تخلیه کنم؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما در ۲۱ خرداد می تواند دادخواست تخلیه فوری مطرح نمایید