آیا قیم میتواند برای پس دادن قرض، ملک صغیر را بفروشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۲۲ #71165258

دختر بچه دوساله که پدرش فوت شده و مادرش قیم ان شده است برای پرداخت قرض ان محروم، اجازه دارد ملک به نام دخترش را بفروشد؟ ( قرض محروم خرج کفن و دفن و پرداخت مهریه بوده است)

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر دیون متوفی ارتباطی با دیگران ندارد و ملک برای دختر است و کنترل اموال دختر با مدعی العموم است .

قیم چنین اجازه ای ندارد

سلام خیر . ضمن این که قیم بدون اجازه دادستان حق دخالت در اموال صغیر را ندارد .

خیر . دیون متوفی ارتباطی با دارایی دخترش ندارد.