آیا با تجدیدنظرخواهی شخص حقیقی برای هر دو رای تجدید نظر صادر می شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۸۳ #71139261

اگر رای تضامنی برای شرکت و شخص صادر شود ، آیا با تجدیدنظرخواهی شخص حقیقی برای هر دو رای تجدید نظر صادر می شود یعنی تجدیدنظر خواهی یکی برای رسیدگی کافی است

مشاوره حقوقی شرکت ها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تجدیدنظر خواهی برای خود شخص است. اگر موضوع قابل تجزینه نباشد در صورت نقض رای نسبت به همه قابل تسری است .

مستند به ماده ۳۵۹ آیین دادرسی مدنی"رای دادگاه تجدیدنظر نمی‌تواند مورد استفاده غیر طرفین تجدیدنظر خواهی قرار گیرد، مگر در مواردی که رای صادره قابل تجزیه و تفکیک نباشد که در این صورت نسبت به اشخاص دیگر هم که مشمول رای بدوی بوده و تجدیدنظرخواهی نکرده اند تسری خواهد داشت."

سلام
دادگاه تجدید نظر نسبت به خواسته تجدید نظر خواه رای میدهید و اگر محتوای رای تغییر کند شامل تمام طرفین دعوا میگردد

سلام صرفا به موضوع تجدید نظر خواسته رسیدگی میشود

صرفا نسبت به موضوع تجدیدنظرخواسته رسیدگی خواهد شد

با درود. دادگاه تجدیدنظر فقط به اون قسمت از رای بدوی رسیدگی میکند که از اون تجدیدنظر خواهی شده است و فقط به خواسته اون شخص رسیدگی میکند که تجدیدنظرخواهی کرده است.