در صورت درخواست طلاق از طرف اینجانب امکان دارد که پیش پرداخت از من نگیرند و همین اقساط را کم کنند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۸ #71136196

سلام
من بازنشسته هستم و هیچ اموالی جز خانه ای در پایین شهر ندارم همسرم دوسال پیش با هم ازدواج کردیم و بعد از ۳ ماه فهمیدیم که سخت بیماری دارد البته درمتن دارد ولی سخت که هنگام عقد بمن نگفته بودند از لحاظ سنی ایشان ۲۰ سال از من کوچکترند و از همهان ابتدا بهانه طلاق را می‌گرفتند و بارها عنوان کردند بزور خانواده ازدواج کردند الان یکسال است که در خانه پدرشان هستند و حتی یکبار هم نشده که برگردند و من راهش ندهم مهریه اش را از طریق ثبت اجرا گذاشته و هر ماه مبلغی از حقوقم کسر میشود در صورت درخواست طلاق از طرف اینجانب امکان دارد که پیش پرداخت از من نگیرند و همین اقساط را کم کنند چون واقعا من هیچ اموال یا وجه نقدی جز حقوقم ندارم ضمنا که یک فرزندم با من زندگی می‌کند و خودم نیز بیمار هستم.
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید تقاضای تعدیل اقساط مهریه را نمایید
امکان تقاضای طلاق نیز دارید

سلام
اقدام از جانب شما یا زوج تاثیری در نحوه پرداخت مهریه نخواهد داشت و در هر صورت زمانی که شما درخواست اعسار نمایید مبلغی به عنوان پیش پرداخت از شما مطالبه خواهد شد
اما می‌توانید دادخواستی مبنی بر تعدیل اقساط مهریه ارائه نمایید تا پیش پرداخت و اقساط هر ماه کاهش یابد

با سلام
با توجه به اینکه همسرتان مهریه اش را مطالبه کرده و شما در حال پرداخت اقساط هستید در صورت اقدام به طلاق از سمت شما مهریه به همان شکلی که الان در حال پرداخت هستید باید پرداخت شود و در پرونده طلاق صرفا در خصوص اجرت المثل ایام زوجیت و نفقه ایشان تعیین تکلیف خواهد شد.

سلام وقت بخیر
در شرایط فعلی شما بهتر است که برای طلاق توافقی اقدام کنید لذا آنچه در توافقات ذکر می شود قابل اجرا است و می توانید بابت پرداخت مهریه هم توافق نمایید فقط همین مبلغی از حقوق شما کسر شود.