از محضر شریفتون بپرسم علت جلب چی میتونه باشه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۶۸ #71114424

باسلام خدمت وکلای عزیز.بنده از فردی به اتهام توهین و تهدید پیامکی شکایت کردم.بنده شهرستان هستم و متهم تهران.پرونده به دادسرای نیابت تهران فرستاده شده و در سایت ثنا مشاهده کردم دستور جلب متهم به کلانتری ارسال شده.خواستم از محضر شریفتون بپرسم علت جلب چی میتونه باشه؟اگر کلانتری موفق به جلب متهم نشد اقدام قانونی بعدی چیه؟و اینکه متهم همچنان در حال فحاشی و تهدید به بنده س میتونم پیامکهای جدید رو هم ضمیمه پرونده بکنم و هم شکایت جدید تنظیم کنم؟وسوال آخر مجازات تهدید و فحاشی ناموسی چیه؟عذر خواهی میکنم سوالات زیاد شد ممنون میشم پاسخگو باشید.سپاس از همه شما عزیزان

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

علت جلب عدم حضور متهم می‌باشد.

سلام عدم حضور موجب جلب میشود

با درود علت جلب عدم حضور متهم است همچنین میتوانید موارد جدید را نیز جدید به پرونده ضمیمه نمایید

بادرودوسلام علت جلب عدم حضور می باشد.

با سلام
عدم حضور جلب را در پی دارد.

با سلام ... علت جلب عدم حضور می باشد.
در صورت عدم دسترسی به متهم رای غیابی صادر می شود.
شما می توانید مستندات جدید را ضمیمه همان پرونده نمایید.

علت صدور برگ جلب عدم حضور متهم باوجود احضار دادگاه است ودرصورت عدم حضور وامکان جلب دادسرا به رسیدگی ادامه میده وپرونده رو با صدور قرار جلب به دادرسی به دادسرا ارسال میکنه شما درصورت ادامه فحاشی تهدید دلایل رو به دادسرا ارایه دهید