صدور دوبار گزارش اصلاحی از شعبات مختلف شورا آن هم از یک موضوع به شکایت اعتبار امر مختوم می دهد یا خیر؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۹۷ #71114336

سلام اگر شاکی از یک موضوع دو بار شکابت کند و در شعبات مختلف شورای حل اختلاف به دلیل پیگیر نشدن شاکی و عدم حضور در جلسات شعبات، شورا گزارش اصلاحی صادر کند و همان جا پرونده را مختومه اعلام کند درخواست مجدد شاکی برای پیگری موضوع در دادسرا آن هم یک ماه بعد مختومه و بایگانی شدن دیگر مسموع هست یا خیر؟ ببخشید خانومی از بنده به اتهام تهدید قبلا شکایت کرد بود و دادسرا موضوع را جهت صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارجاع داد و در جلسه شورا شاکی حضور نیافت و فقط من حضور پیدا کردم که در نهایت اعضای شورا تصمیم گرفتند به دلیل پیگیر نشدن شاکی و عدم ارسال لایحه گزارش اصلاحی صادر کنند و پرونده را پیش خودشان بایگانی کنند و چنین کردند. ولی این شعبه شورا دادنامه ای صادر نکرد و بعد صورتجلسه اظهارات من پروند را مختومه کردندو تا الان سه ماه از رسیدگی آن می گذرد. حدودا بعد ۱۰ روز دیگر بعد اعلام مختومه شدن پرونده قبلی پیامک ثبت یک پروند دیگری با شماره پرونده جدید علیه من آمد که همان خانوم دقیقا با همان موضوع قبلی علیه من دوباره شکایت کرده است .و این پرونده هم جهت صلح و سازش به شعبه دیگری از شورای حل اختلاف رفت و دوباره در جلسه سازش من رفتم ولی شاکی نیامد و اعضای شورا برای اطمینان یک ماه این پرونده را در شعبه باز نگه داشتند تا شاید شاکی لایحه ای بفرستد ولی دوباره این شعبه هم بخاطر عدم پیگیری شاکی خودش دادنامه سازشی و رضایت صادر کرد که به شرح زیر است( در مورخه۱۷/۰۳/۱۴۰۱ در وقت فوق العاده /مقررجلسه ی شعبه۱۱شورای حل اختلاف شهید مطهری به تصدی امضاء کنندگان ذیل تشکیل است.پرونده به شماره کالسه------------------- ارجاعی توسط مقام قضایی دادسرا موضوع شکایت آقای/خانم ------------- فرزند جواد علیه آقای------------ فرزند حسن دارنده دائر برتهدید به قتل نظر به اینکه شاکی خصوصی با مساعی ومیانجی گری اینجانبان نسبت به شکایت خویش اعلام گذشت قطعی و منجز می نماید و طرفین پرونده خصوصا شاکی در شعبه حضور ندارد و لایحه ای هم ارائه ننموده است فلذا در اجرای مواد ۱۰۱ و ۱۰۰ قانون مجازات اسالمی مصوب ۱۳۹۲ و ماده ۱ بخش نامه رئیس محترم قوه قضائیه مراتب سازش صورتجلسه و به تایید طرفین پرونده رسید.مقرر است دفترپرونده را از امار کسر و بایگانی شود)حال با گذشت یک ماه از ابلاغ این دادنامه شاکی درخواست عدم سازش کرده و گفته من رضایت ندادم چون ظاهرا در وقت خارج از وقت رسیدگی فقط آمده و به اعضا شورا شفاهی گفته بود رضایت می دهم در حال حاضر این شعبه شورا دادنامه قبلی را باطل کرده و دادنامه عدم سازش صادر کرده و پرونده را تسلیم دادسرا کرده است.آیا شکایت مکررشاکی از بنده و صدور گزارش اصلاحی برای این پروند ها از طرف شعبات مختلف شورای حل اختلاف به دلیل عدم حضور شاکی و پیگیر نشدن آن می تواند دلیل قانونی بر اعتبار امر مختومه این اتهام در دادسرا باشد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
اظهارنظر در این خصوص نیازمند بررسی مدارک میباشد.

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

با سلام
اظهارنظر دراینخصوص نیازمند بررسی مستندات است.

مدارک و مستندات نیازمند بررسی است

گزارش اصلاحی باید رویت گردد

سلام نسبت به احکام قطعیت یافته دردادگاه درخصوص همان موضوع واصحاب دعوا که رسیدگی ماهوی شده اعتبارامرمختومه را دارد ولی درصدور گزارش اصلاحی درشورا اصلا وارد ماهیت نشده

سلام، سوالتان تکراری است.