بعد از تحویل خودرو متوجه معیوب بودن آن شده ام، چطور میتوانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۴۹ #71105874

یکی از اقوام برام پراید ۹۰ خریده به قیمت ۳۰ میلیون به شرط یه گلگیر رنگ بعد از تحویل دادن متوجه شدم شاسی ضربه خورده فروشنده ادعا میکند ۲۵ فروخته به آشنامون چه طور باید شکایت کنم؟
با تشکر
در این معامله به قول خودشان قولنامه ای رد و بدل نشده فقط در محضر چک داده شده.

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما میتوانید به استناد عیبی که فروشنده در زمان معامله مخفی کرده است اقدام به فسخ معامله نمایید همچنین اگر فروشنده اعلام نماید که نماینده شما را نسبت به معیوب بودن خودرو مطلع کرده است در این صورت میتووانید خسارت خود را از نماینده خود مطالبه نمایید

چون مبایعه نامه ندارید اثبات ادعا دشوار است

با سلام مستند به خیار عیبی که در زمان معامله پنهان بوده و فروشنده انرا مخفی نموده و اکنون کشف شده میتوانید دادخواست فسخ معامله را مطرح نمایید. ولی با توجه به اینکه مبایعه نامه ای بین شما وجود ندارد اثبات چنین امری در دادگاه با مشکل همراه خواهد بود.

سلام بر شما و روز شما بخیر. دوست عزیز شما باید دادخواست فسخ معامله به استناد خیار عیب را بدید و میفرستن پیش کارشناس و عیب خودرو کشف میشه و بعد مشخص میشه که شما اطلاعی نداشتین از عیب خودرو و میتونین عقد رو فسخ کنین یا اینکه مبلغ مابه التفاوت پراید سالم و معیوب رو دریافت کنید و رضایت بدید.