آیا صلح نمودن ملک فرار از دین محسوب می شود ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۸۴۵ #71088133

با سلام

اینجانب آپارتمان مسکونی خود را که در مرحله تامین خواسته مهریه توقیف شده بود با تقدیم لایحه به قاضی اجرای احکام و به استناد مستثنیات دین از توقیف خارج کردم و بعد از آن به پسر صغیر ۵ ساله خود صلح عمری نمودم. الان خانم بنده دادخواست حقوقی ابطال سند به جرم فرار از دین داده است.
آیا بنده آپارتمانم که ۷۹ متر بوده و جزو مستثنیات دین شده صلح کردم، فرار از دین محسوب میشود؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه در آن ملک سکونت داشته باشید و یا توسط دادگاه ملک جزء مستثنیات دین قلمداد شده است،بحث فرار از دین منتفی میباشد.

سلام خیر شکایت ایشان به نتیجه نخواهد رسید چون این ملک جز مستثنیات دین محسوب شده و شما می توانید هر گونه تصمیمی بابت آن بگیرید.

اگر دادگاه بر مستثنی بودن آپارتمان اظهارنظر کرده باشد فرار از دین محسوب نمیشود .