شکایت از پرستار به چه شکل است؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۵۹۷ #71076633

سلام وقت بخیر. برای آندوسکپی به مطب یکی از پزشکان رفتم، متاسفانه برای بیهوشی پرستار، به اشتباه دارو را در دستم تزریق کرد( به رگ تزریق نکرد) در همان حال درد شدیدی تمام ناحیه دستم را فراگرفت و بهشون گفتم، گفتن طبعیه هستش، ولی وقتی دیدن بیهوش نشدم فهیمدن اشتباه کردن و از این رو در دست دیگرم تزریق کردن، من بعد از این حادثه دو روز به شدت دستم درد گرفت حتی نمی تونستم تکونش بدم، در حال حاضر کمی بهتر است با وجود این هنوز هم درد می کنه، و نگرانم که آسیب جدی دیده باشه دستم، حالا سوال من اینکه به نظرتون می توانم از این مورد شکایت کنم، آیا اصلا به نتیجه میرسم؟ خیلی ممنون

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان شکایت می باشد.

با سلام و درود . شکایت برای شما امکان پذر است .

سلام می توانید شکایت نمایید

امکان شکایت برای شما وجود دارد.

باسلام
وقت شمابخیر،به طرفیت پرستار وپزشک ازطریق دفترخدمات الکترونیک قضایی طرح شکایت نمایید.بدوابامراجعه به کلانتری نامه مراجعه به اداره پزشکی قانونی دریافت نمایید وسریعا به پزشکی قانونی مراجعت نمایید.

بااحترام
میتوانید باعنوان عدم احتیاط شکایت نمایید

سلام بله امکان شکایت و ارجاع به پزشکی قانونی وجود دارد