امکان تبدیل مجازات تعزیری به جزای نقدی وجود دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۸ #71059971

سلام
من یه حکم برام سه سال و نیم اومده، تو تجدید نظر بعد اینکه رضایت شاکی رو گرفتم، حکم من شش ماهه شده. خواستم بدونم این شش ماه رو میشه جایگزین جریمه نقدی کرد؟
و سابقه کیفری هم ندارم.

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تصمیم گیری در این مورد با قاضی پرونده خواهد بود و اگر شما سابقه ی کیفری نداشته باشید احتمال تغییر این حکم بیشتر می شود.

تنها قاضی می تواند مجازات شما را تبدیل به جزای نقدی کند

با سلام
در رابطه با رضایت شاکی تخفیف شامل حالتان خواهد شد، ولی تبدیل مجازات صرفا به دستور قاضی مربوط میباشد،لذا شما باید در صورتیکه سوء پیشینه نداشته اید از قاضی تقاضای تبدیل مجازات به جزای نقدی کنید.