جرم افترا چگونه خواهد بود و نحوه رسیدگی چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۰۲ #71040651

سلام من چند مدت پیش با یه آقا پسری آشنا شده بودم و بعد مدت از هم جدا شدیم ایشان برای انتقام گیری از من ادعای کلاهبرداری میکنن درحالی که هیچگونه سندی وجود نداره که من از ایشان پول طلا و شارژ گرفتم اینگونه مشکل تکلیفش چگونه هست ایشان میخواهن به دروغ از من پول بگیرن من از ایشون خواستم مدارک نشون بدن که حرف رو عوض کردن لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی افترا
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
صرف ادعا کفایت نمیکند و ایشان باید بتوانند با ارائه ی ادله ی کافی ادعای خود را اثبات نمایند.

همانگونه که خودتان گفته اید ادعا نموده اند پس بایستی ادعا را اثبات نمایند شما عنوان کنید که اگر ادعایی دارند شکایت نمایند و ثابت کنند و اگر مزاحم شوند شما از ایشان شکایت می کنید .

سلام
طرح هر گونه شکایتی مستلزم ارائه مدارکی است که مثلت ادعا باشند در غیر اینصورت میتوانید علیه نامبرده مبادرت به طرح دعوا افترا نمایید
البته اگر که ایشان علیه شما طرح دعوا ننمایند شما به استناد شهادت شهود میتوانید اقامه دعوا نمایید

ماده ۶۹۷ قانون مجازات اسلامی.
هر کس به وسیله اوراق چاپی یا خطی یا به وسیله درج در روزنامه و جرائد یا نطق در مجامع یا به هر وسیله دیگر به کسی امری را‌صریحا نسبت دهد یا آن‌ها را منتشر نماید که مطابق قانون آن امر جرم محسوب می‌شود و نتواند صحت آن اسناد را ثابت نماید جز در مواردی که‌موجب حد است به یک ماه تا یک سال حبس و تا (۷۴) ضربه شلاق و یا یکی از آنها حسب مورد محکوم خواهد شد.

در خصوص پرسش شما اگر شکایت از شما نشده و یا موارد مندرج در ماده قانونی نیز واقع نشده . هنوز جرمی انجام نشده.

از سوال شما چنین مشخص میگردد که موضوع وصف کیفری ندارد و حقوقی است.قبل از ارایه دفاعیات حتما با وکیل مشورت نمایید.
بدون رسید و یا شاهد از دادن طلا یا ادعای ایشان حتی از جنبه حقوقی به نتیجه نخواهد رسید.

هر ادعای در دادگاه ، بایستی مستند و با مدرک معتبر باشد ، به عبارتی، ادعا باید محکمه پسند باشد. لذا اگر این دوست شما ، مدرکی را برای اثبات حرف خود ارائه ندهد دادگاه دعوی ایشان را رد خواهد نمود.