شکایت از دکتر به خاطر اینکه دندانم باعث عفونت شده چطور است؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۷۵۰ #71040650

شکایت از دکتر دندان پزشکی به خاطر اینکه دندانمو بد پر کرده وباعث عفونت شده منم مجبور شدم در یک دندان پزشکی دیگه دندونمو بکشم دندونم هم دندون جلو بود
lاین هم بگم که دندونمو تقریبا یک ماهه به صورت عصب کشی پر کرده وباعث عفونت شدید شد

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر تخلف و کاهلی کرده باشد مسؤل جبران خسارت است

بادرودوسلام ازدادسرای جرایم پزشکی طرح و تقدیم شکایت نمایید.

از طریق دادسرای جرایم پزشکی شکایت خویش را مطرح نمایید

باسلام درصورتی که مدارک ومستندات کامل دارید میتوانید شکواییه تنظیم وبه دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید.

باسلام
از طریق نظام پزشکی اقدام نمایید

با احترام از دادسرای جرایم پزشکی یا سازمان نظام پزشکی اقدام کنید

هم از سازمان نظام پزشکی و هم شکایت کیفری کنید