چند نفر با آزار و اذیت و اجبار دخترم،از او فیلم گرفتند،چطور پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۸ #71040163

امروز خانمی که استرالیا سکونت دارند بعد از سه سال به همراه دو مرد و یک زن به منزل دخترم که قبلا با ایشان قرار همکاری داشتند و یکسال قطع همکاری کردند، وارد منزل دخترم شده و دخترم رو تهدید و اذیت کردند و خانه رو گشتند و ازش سوالاتی مبنی بر اینکه وادارش کنند بهشون بدهکار است کردند و فیلم برداری کردند، دخترم از ترس حتی جواب تلفن من را نمی داد که دلشوره داشتم،عمه دخترم رسید اونجا و دخترم که کلی قرص خورده بوده رو به بیمارستان‌ رسانده.

لطفا بگین چه باید بکنم که سریعا رسیدگی بشه؟

مشاوره حقوقی تهدید
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تحت هنوان ورود به عنف. تهدید. توهین. اخذسند بدهکاری با اجبار در دادسرا طرح دعوی کنید.

با درود با عناوین کیفری ورود به عنف به منزل و تهدید و توهین و اخذ نوشته و یا سند بدهکاری به زور و اخاذی علیه هر سه در دادسرا شکایت کنید. چنانچه تعرضی به ایشان از بعد جسمی شده بدون فوت وقت سریعا تقاضای ارجاع به پزشکی قانونی نمایید‌

با سلام
شکایتی تحت عناوین ورود به عنف و تهدید را برعلیه آنها مطرح کنید

سلام با عنوان ورود به عنف و تهدید و شروع به اخاذی از هر سه نفر شکایت کنید .

اگربازور وارد منزل شدند
شکایت ورود به عنف و تهدید راطرح کنید