اگر من این پول پرداخت نکنم و کار به دادگاه بکشه رای به نفع من هست یا خیر؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۳۳ #71038726

من در یک ساختمانی زندگی مسکنم با این مشخصات
چهار طبقه ۱۶ واحد نوع سند قولنامه ای
آب و گاز مشاع
دارای انشعاب فاضلاب شهری
واحد های ساختمان در جهت شرقی و غربی واقع شده و فاضلاب های جدا گونه دارن یعنی واحد های غربی فاضلاب جدا گونه ای دارن که تا جلوی درب پارکینگ میاد و واحد های شرقی هم همینطور این دو مسیر در نهایت بیرون درب پارکینگ از طریق یک سه راهی به سیفون وصل میشن . یعنی سیفون مشترک برای ۱۶ واحد هست لی ۸ واحد شرقی و هشت واحد غربی با مسیر های جداگانه به سیفون مشترک متصل میشن .
واحد من طبقه اول واحد دو هست و مسیرش در بین ۸ واحد غربی ساختمات.
حالا مشکل اینجا هست که از روزی که انشعاب فاضلاب شهری انجام شده حداقل سالی ۵ بار فاضلاب میگیره و از کف شور پارکینگ آب بالا میزنه البته فقط فاضلاب مسیر شرقی . یعنی زمانی که اون مسیر فاضلاب گرفته مسیر فاضلاب غربی به طور کامل آزاد هست و جریان داره یعنی سیفون مشکلی نداره . در صورتی که اگر مشکل از سیفون باشه باید از کف شور مسیر فاضلاب سمت ما آب بالا بزنه چون مسیر ما تا سیفون کوتاه تر هست .پس مشکل از مسیر فاضلاب واحد های شرقی هست . ولی هزینه باز کردن مسیر رو همه ۱۶ واحد پرداخت میکنن . یک سال بود که من این پول رو پرداخت نکردم . به دلیل اینکه اعتقاد داشتم این مسیر مصرفی من نیست و مشاع ۱۶ واحد نیست ولی ۷ واحد باقی مونده سمت ما بدون اعتراض پرداخت کردن . چند روز پیش با پادرمیانی اعضای هیئت مدیره ای که ساختمان ما در اون واقع هست بدهی های گذشته رو پرداخت کردم ولی همسایه های محترم ما تا خرشون از پل گذشت بی ادبی و لحن بدشون شروع شده و من واقعا دیگه لج کردم و دیگه قصد ندارم پرداخت کنم .واحد من دارای پارکینگ نیست و من ماشین نمیتونم در پارکینگ بزارم حق پارک ندارم
استفاده من از پارکینگ فقط عبور و مرور من برای رفت آمد پیاده هست.
آب و گاز ساختمان مشاع هست .
اعضای هیئت مدیره صحبتهای کردن که گفتم از شما هم استعلام کنماعضای هئیت مدیره میگن چون اون ۷ واحد دیگه پرداخت کردن از لحاظ قانونی شما هم باید پرداخت کنی من گفتم بقیه میخوان پول ناحق بدن من نمیخوام بدم . میگن این‌مشکل برای همه بلوک ها هست و ما تصمیم گرفتیم قانون این باشه که مشاع باشه و همه پولش رو پرداخت کنیم . من گفتم قانون اینجا و جای دیگه نداره قانون یکی هست ببینید قانون رسمی کشور در این مورد چه نظری داره اعضا میگن پنجاه درصد ساکنین بعلاوه یک هر تصمیمی بگیرن همون درسته و قانونه .میزان این مبلغ خیلی ناچیز هست در حدود ۲۳ تومن سهم هر واحد برای یک سال مشکل فاضلاب بود هر بار بگیره نهایتا ۱۰ تومن هر واحد بخواد هزینه کنه . مبلغ و میزانش برای من مهم نیست من دنبال این هستم کا بدونم حق میگم یا دارم ناحق میگم‌ از نظر قانونی
و اینکه اصلا آیا من حق میگم یا نا حق؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام پرداخت هزینه‌ قسمت‌های مشاع آپارتمان بر عهده مالکان ساختمان است.

وقت بخیر هزینه مشاعات بر عهده ی کلیه مالکین است

سلام
پرداخت هزینه‌ قسمت‌های مشاع آپارتمان بر عهده مالکان ساختمان است.

هزینه مشاعات بر عهده ی کلیه مالکین است

هزینه مشاعات بر عهده ی کلیه مالکین می باشد

سلام
پرداخت هزینه‌ قسمت‌های مشاع آپارتمان بر عهده مالکان ساختمان است. در یک آپارتمان با هر تعداد مالک، هزینه‌های رایجی همچون هزینه نظافت ساختمان یا هزینه بازسازی مشاعات بین مالکان تقسیم می‌شود.

باسلام و درود هزینه مشاعات بر عهده تمام مالکین خواهد بود.