بدلیل مسدودیت حساب بدلیل شرطبندی چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۲۱ #71022756

سلام حساب من بدلیل شرطبندی مسدود شده پیگیر شدم خودم شرطبندی کردم و از سایت برداشت زدم سایت شماره کارت من و گذاشته بخش شارژ حساب برای کاربران که برداشت منو مثلا تسویه کنه و هرکاربری میومد حسابش شارژ کنه شماره کارتمو میدید پلیس فتا هم فیلمشو نشون داده الان میگن شما کارتو اجاره دادی درحالیکه من اصلا کارت اجاره ندادم کارت کاملا دست خودم بوده فقط چندبار شرطبندی کردم و زمان برداشت خورد خورد واریز شد به همین شکل که شماره کارت و میگیرن میزارن توی سایت کاربرا واریز کنن تا تسویه بشه الان من چیکار کنم؟
من توضیح میدم میگم برای اینکه برداشت تسویه کنه اینکارو کرده من کارت اجاره ندادم
فقط شرطبندی بوده همین

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تعیین تکلیف نشود مسدود خواهد ماند

فعالیت در سایت شرط بندی نیز جرم محسوب میگردد و تا تعیین تکلیف نهایی رفع انسداد بعمل نخواهد آمد

متاسفانه تا مشخص شدن تکلیف پرونده رفع مسدودی نخواهد شد

با سلام و احترام

عمل شما مشمول کلاهبرداری رایانه ای شده و تا پایان رسیدگی در دادسرا و دادگاه حساب ها مسدود می ماند.

تا پیش از صدور رای قطعی امکان رفع توقیف وجود ندارد.

سلام تا تعیین تکلیف میدود می ماند

با درود..
اصـولا در چنـین مواردی، تا تعیین تکلیف نهایی موضـوع پرونده، امکان رفع مسدودی میسر و ممکن نمی باشد..