خواهرم با عنوان تهدید و فحاشی شکایت کرده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۸۶۶ #71018737

سلام
با خواهرم دکتره سر موضوعی دعوام شد اسپری فلفل زد و توهین درجه دوم بهم کردیم تو خونه خودم و پدرم ایشون شکایت کرده بجرم تهدید به قتل و فحش ناموسی به دروغ من تهدید جانی نکردم و فحش معمولی دادیم بهم نمیخوام از اسمم با خبر بشه کسی فعلا خواهرم شکایت تا مرحله دادسرا رفتیم من فحش ناموس ندادم و به قتل م تهدید نکردم ولی ایشون نوشته همه اینارو تهمت زده شاهد شم دخترشه تو دعوا و بچه های من که دروغ نمیگن ولی از دکتر بودنش استفاده کرده اسپری زده تو چشمام

مشاوره حقوقی تهدید
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما درمقام دفاع باید رفع اتهام کنید از قبیل داشتن شهود . جرح شهود شاکی

سلام
اولا نگهداری و استفاده از اسپری باید با مجوز بوده باشد و هرجایی نمیتواند از اسپری استفاده کند و ازین باب امکان شکایت دارید
ثانیا ادعای ایشان باید با ادله قانونی به اثبات برسد و با شهادت یک دختر دعوا ثابت نمیشود

سلام یکی از شرایط شهود نداشتن رابطه نسبی می باشد بنابراین شهادت فرزند خواهرتان به عنوان شهود پذیرفته نمی شود و تنها به عنوان مطلع استماع می شود.در ضمن شما میتوانید منکر دعوای مطروحه شوید و اقرار به فحاشی و تهدید ننماید ایشان برای اثبات دعوای شان باید دلیل قانع کننده داشته باشد.

با سلام بایست ادعای ایشان را انکار کنید.