باید چیکار کنم که متهم نشم و اونارو متهم کنند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۶۰ #70998905

وسط دریا دوقایق با چوب به ما حمله کردند و مارو زخمی نامه پزشکی قانونی گرفتیم چهار پنج جای بدن من و ناخدای ما کبود شده بعد داخل درگیری افراد خودشون سرش زخمی شده اونا هم شکایت کردن اونا تعدادشون هفت نفر بود ما هم سه نفر حالا اون هفت نفر میگن ما شهادت میدیم که تو با میله آهنی ضربه زدی حالا کدوم متهم میشن ما هیچ وسیله دفاعی نداشتیم اونا دروغ میگن

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام به شهادت شهود استناد کنید

باسلام و درود به شهادت شهود افراد حاضر در آنجا می توانید استناد نمایید.

باسلام
شهادت اشخاص حاضر در درگیری مورد قبول نیست
اگر شهود ذینفع باشند می‌توانید شهود آنها را جرح نمایید
مراجعه شود به شرایط شهود

سلام
درگیری بین شما احتمالا خصومت شخصی بین دو قایق ران بوده حالا که شما سه نفر داخل قایق بودید و انها هفت نفر می باست از هفت نفر هم زمان شکایت کنید مطمئن باشید که شما برنده هستید به شرطی که در دفاع با هم هماهنگ باشید

باسلام
در دعوای فوق چنانچه طرفین بر ادعای خود شهودی داشته باشند و صدماتی وارد شده باشد جران خسارت با طرف دیگر خواهد بود. چنانچه شما هم شاهد دارید باید به دادگاه معرفی کنید.

با سلام
از دو نفر دیگری که همراه شما بودند به عنوان شهود استفاده کنید.

سلام
اگروقوع جرم نزاع دسته جمعی محرزشودهمگی به مجازات محکوم خواهیدشد