باتوجه به جمیع این مدارک مالک اصلی به معاونت در جرم فروش مال غیر محکوم می‌شود؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۵۸۶ #70973225

سلام خدمت اساتید محترم

بنده پارسال یک ملک را خریدم که مال غیر شد و فروشنده محکوم به فروش مال غیر شد
اکنون با توجه به اینکه مالک پدر ایشان بوده و پدر ایشان از معامله فی مابین مطلع بوده است و مطابق تبصره فروش مال غیر اگر فروشنده از معامله مطلع شود باید ظرف مدت یک ماه به خریدار مالکیت خود را از طریق اظهارنامه اعلام کند یا در دفاتر ثبت یا صلحیه یا بدایه اعلام مالکیت کند و رسید آن را دریافت کند
و مالک نیز هیچکدام از این موارد را انجام نداده
و حتی شاهدین هم هست که مطلع بودن مالک را از معامله شهادت دادند
فلحال باتوجه به جمیع این مدارک مالک اصلی به معاونت در جرم فروش مال غیر محکوم می‌شود و در صورت محکوم شدن میتوانم خسارت و ثمن پرداختی را از ایشان مطالبه کنم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت محکوم شدن بله وجود دارد

سلام این حق را دارید از فروشنده مال غیر نیز خسارات خود را مطالبه فرمایید

سلام‌در رابطه با فروش مال غیر میتوانید مطالبه خسارت بگیرید لذا دخالت پدر ایشان را چنانچه بتوانید به اثبات برسانید قابل پیگیری در مراجع میباشد موفق باشید

با سلام
در صورت اثبات جبران خسارت به قیمت روز امکانپذیر هست

درود
در صورت اثبات مطالبه خسارات نیز امکانپذیر می باشد .

بااحترام
شما نیاز به اینکار ندترید به قیمت روز از فروشنده فضول خسارت دریافت نمایید

درود
ثمن و غرامت در صورت اثبات و عدم اطلاع شما قابل مطالبه است.