آیا من میتونم شکایت خیانت در امانت کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۰۹ #70905423

سلام
من زوج هستم
شکایت تمکین کردم و دادگاه رای تمکین قطعی را به من داده صدور اجراییه هم درخاست دادم ولی زنم سر زندگی نیامد زنم نشوز هست و سر زندگی نیامد خانومم مقداری طلا ازم برده فاکتوراشم ازم برد که پیگیر طلا فروش ها شدم که دیگه فاکتور بهم ندادن که تاریخ و سال خرید طلا را نمیدونستم و ندادن فاکتور. یک پراید هم بنامش زدم که سند و ماشین هم در دست خودم هست حکم توقیف ماشین گرفتن که اومدن خونمون ماشین بردن پارکینگ .
من کلا یک ماه ماشین خریدم زدم بنامش حالا رفته ماشینمم میخاد ببره
بعدشم من ماششینمو زدم بنامش که این خانوم زندگی کنه به شرط زندگی کردن زدم بنامش
ایا میتونم شکایت خیانت در امانت کنم و ماشینمو برگردونم؟
لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم اگر راهی هست کمکم کنید

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما اگر قرارداد فروش با همسرتان ندارید میتوانید رجوع به هبه کنید .برای طلاها نیز همان کار را انجام دهید ولی باید ترفندی بکار ببرید که شدنی است ..

سلام خیانت در امانت در سوال شما مصداق ندارد موفق باشید

باسلام خیر شکایت شما مبنی بر خیانت در امانت پذیرفته نخواهد شد وراه به جایی نخواهد برد.

از آنجا که طلا از اموالی است که عرفا متعلق به زنان می باشد و شما سند خرید را هم به اسم خود ندارید،راه به جایی نمی برید.
اما در رابطه با اتومبیل اگر اثبات کنید که اتومبیل را ابتدائا شما خریده بودید و بعد به صورت رایگان به خانم بخشیده اید، امکان رجوع تا قبل از فروش مال توسط وی هست.

سلام
جرم خیانت در امانت محقق نشده است.
اگر اثبات نمائید که انتقال سند خودرو به صورت هبه بوده و میتواند به هبه خود رجوع کنید.

جرم خیانت در امانت صورت نگرفته و در خصوص طلاها هم نیاز به مدرک دارید شاهد هم میتواند مدرک بلشد.

سلام ارکان جرم خیانت در امانت در مصداقی که فرمودید وجود نداره