این تجاوز به عنف حساب میشه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۲۸ #70894181

دختری با آگاهی کامل پدر ومادر برای رفع افسردگی
به مردی معرفی می‌شود
مرد با دختر برای مشاوره به خانه مرد رفته با اطلاع پدر ومادر
بعد دختر شکایت مرد را کرده که بهم تجاوز کرده وپرده بکارتم پاره شده .گفته که گول خوردم
قاضی کیفری هم مرد را زندان کرده قرار بازداشت صادر کرده .راهکار چیست

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر این عمل اتفاق افتاده و مجازات صحیح از شخص باید از خود دفاع بکنه که این کار با میل طرف مقابل افتاده اگر بتونید استفاده کنید که این کار با میل و یا رضایت طرف مقابل افتاده تجاوز محسوب نمی شد ولی با توجه به اینکه زن و شوهر نیست این مجازات زنا برای شما در بر گرفته میشه

اگر اکراه و اجبار دختر ثابت گردد تجاوز محسوب می شودد‌صرف رفتن دختر به خانه این آقا دلیل بر رضایت ایشان جهت رابطه جنسی نمی باشد ‌

با سلام
اینکه دختر با اطلاع پدر و مادرش برای مشاوره منزل مرد می رود و بعد مشخص می شود بکارتش زائل شده نشان از رضایت دختر ندارد شاید دختر و خانواده به فکر مشاوره گرفتن بودن اما آنجا با اجبار اتفاقی افتاده باشد بهر حال پرونده باید از نزدیک مطالعه بشود

با سلام مدعی که در این جا دختر می‌باشد باید ثابت کند تجاوز شده بهش و ...

سلام
چنانچه تجاوز با جبر و زور بوده ، از موارد تجاوز به عنف میباشد

اگر عدم رضایت دختر به رابطه اثبات شود ،می تواند مصداق تجاوز باشد.

اگر شرایط بنحوی اعمال شده که سلب اختیار شده و علیرغم ایستادگی و مقاومت شما نتوانسته اید جلوی تجاوز را بگیرد پاسخ مثبت است.در غیر اینصورت پاسخ منفی است ولو بهر شکل و ترفندی که شخص بکار برده است.