چطور میتونم از حق خودم واسه اینکه به شاکی آسیبی نزدم و هم شاهد دارم و هم استشهاد محلی دفاع کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۸ #70884245

سلام
رفتم واسه اتهام انتسابی بازداشتم کردن تا وصیغه بیارم
الانم منتظرم نمیدونم باید چیکار کنم
چندتا شاهد دارم و استشهاد محلی
شاکی یه شاهد نصفه داره که سر صحنه نبوده یا شایدم به دروغ بگه بودم که با دوربین اگه بشه ریکاوری کرد چون ۸ماه گذشته بتونم ثابت کنم دروغ میگه
و اینکه منم از طرف واسه فحاشی ضربو شتم و درگیری شکایت کردم
درحالی که درگیری فیزیکی درکار نبوده ولی با این شکایت قاضی بهم بدبین شده میگه دروغ میگه در ضمن مامور کلانتری پول گرفته استشهاد دروغ نوشته که درگیری بوده
درحالی که اونایی که داشتن باهاش صحبت میکردن یکیشون زرنگی کرده صداشونو ضبط کرده هیچکوم چنین چیزی نگفتن همشون گفتن نذاشتیم درگیر بشن و...
حالا به نظر شما برای جلسه بعدی دادسرا ازم چی میخواد؟
من اطلاعاتی درمورد پروندم ندارم چطور میشه فهمید شاکی چیکارا کرده؟
اطلاعاتم نصفه نیمست.
به نظرتون از کسبه و شاهدام دوتا استشهاد جمع کنم واسه جلسه بعدی ببرم؟
چون به قاضی گفتم قبول نکرد گفت تو که کاری نکردی نباید چیزی اثبات کنی اون باید ثابت کنه که شاهد و استشهاد محلی داره
خدا وکیلی اوج نامردی من به قرآن نزدمش و کل محل و مشتری های اون روز شاهدن من چندین ساله کاسبم توی محل آبروم میره، مستاجرم کلی گرفتارم از کجا بیارم دیه چشم کبود یا شایدم شکستگی کاسه چشم طرفو بدم درحالی که به جان مادرم نزدمش
قاضی بهم میگه حالا بهت میفهمونم که زدی یا نزدی به من دروغ میگی؟ گفتم چه دروغی بخدا راست میگم گفت اگه راستی میگی چرا واسه ضربو شتم ازش شکایت کردی بعد فرستاد بازداشت.
مگه این جلسه واسه تفهیم اتهام نبوده؟
جان مادرتون دقیق راهنماییم کنین
که از شهودی که دارم و کسبه محل که موقع بحثو فحاشی و به هم زدن و خسارت زدن به مغازم حضور داشتن و نذاشتی درگیر بشیم چطور استفاده کنم؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما باید ابتدا شهود شاکی را جرح نمایید و اعلام دارید که۹ در زمان وقوع درگیری حسب اعلام خودتان حاضر نبوده اند
ثانیا باید از قاضی تقاضای ارجاع امر به کلانتری جهت انجام تحقیقات محلی را نمایید تا ازطریق ضابط دادگستری در محل حاضر و از افراد و همسایگان اقدام به تحقیق نماید
همجنین می توانید تقاضای مطالعه پرونده را نمایید تا از محتویات و اظهارات شاکی و شهود ایشان اطلاع کسب نماید و البتهباید در حین مطالعه دقت نظر داشته باشید تا در صورت بروز تناقض در گفتار مراتب را احراز و به قاضی رسیگدی کننده اطلاع دهید