استفاده از عکس های موجود در اینترنت برای ساختن کلیپ یا فرستادن آنها غیر قانونی است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۲۹ #70881725

در مورد آهنگ هایی که موجود هستند اگر آنها را صرفا گوش بدهیم حکم چیست و اگر از آن ها برای ساختن کلیپ استفاده کنیم حکم چیست؟ اگر استفاده از آهنگ های موجود در اینترنت که به راحتی قابل دانلود هستند غیرقانونی است با این حساب بیشتر کسانی که آهنگ گوش می‌دهند یا از آهنگ برای ساخت کلیپ استفاده می‌کنند کار غیرقانونی میکنند؟ حتی آهنگ هایی که از بیرون آمدنشان بیش از یک سال میگذرد؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این اقدام با توجه به قانون حمایت از مولفان مصنفان و هنرمندان جرم محسوب و مرتکب به مجازات حبس محکوم خواهد شد

سلام . بنظر می رسه اگرجهت نشر آن بصورت عمده اقدام کند قابل پیگیری است اما صرف گوش دادن نمی تواند جرم باشد

با سلام؛ صرف گوش دادن آنها جرم نیست و در رویه قضایی هم عملا فرد تحت تعقیب قرار نمی گیرد.

با سلام
با توجه به اینکه ایران به کنوانسیون برن ملحق نشده ، چنانچه از مصادیق خارجی باشد جرم نبوده ولی با توجه به قانون حمایت حقوق مولفان و مصنفان و هنرمندان ، موارد داخلی ، مشمول عنوان مجرمانه و دارای مجازات می باشد .

بله طبق ماده۲۳ قانون حمایت حقوق مولفان و هنرمندان
- هرکس تمام یا قسمتی از اثر دیگری را که مورد حمایت این قانون است به نام خود یا به نام پدید آورنده بدون اجازه او یا عامدا به شخص دیگری غیر از پدید آورنده نشر یا پخش یا عرضه کند به حبس تادیبی از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.

سلام آهنگ ها و فیلم هایی که مورد حمایت قانون حمایت از مورد هستند و قوانین ذی ربط فرستادن یا دانلود غیر قانونی آنها جرم است

مالکیت فکری اثر برای شخص ایجاد کننده آن است . اینکه در حال حاضر دانلود غیر قانونی رواج یآفته است چیزی از غیر قانونی بودن موضوع نمی‌کاهد