مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام تا پایان قرارداد اجاره چنین حقی برای شما متصور نیست مگر اینکه شرط شده باشد .نیاز شخصی صرفا مربوط ب مالک میباشد

تا قبل از اتمام مهلت ، چنین درخواستی امکانپذیر نیست

نیاز شخصی مختص مالک است نه سایر بستگان . اگر قرارداد بعد از قانون موجر و مستاجر مصوب ۷۶ منعقد شده باشد بعد از اتمام مدت قرارداد حکم تخلیه صادر می شود.

قرارداد اجاره لازم است و قبل از اتمام آن تخلیه امکان ندارد

سلام مخاطب محترم در این برهه باتوجه به مصوبه ستادملی کرونا نمی توانید حکم تخلیه بگیرید

با سلام
تا قبل از اتمام قرارداد در صورتی که این حق برای شما در قرارداد ذکر و یا توافق نگردیده باشد خیر نمیتوانید.
مؤید باشید