اسم همسر دوم که ازدواجش از نوع غیر مدخوله بوده در شناسنامه باقی میمونه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۳ #70872252

سلام
اگر اقایی که دوبار ازدواج کرده و اسم همسر سابق رو پس از ازدواج دوم از شناسنامه پاک کرده است
و ازدواج دوم هم در زمان عقد جدا شده و چون غیر مدخوله بوده است
زن دومش اسم رو از شناسنامه پاک کرده تکلیف این اقا چی میشه؟
و اگر پاک کنه اسم همسر اول در شناسنامه درج میشه یا هیچ اسمی درج نمیشه؟

مشاوره حقوقی حذف نام همسر از شناسنامه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما با مراجعه به اداره ثبت احوال یا دفاتر پیشخوان دولت اقدام به تعویض و حذف نام همسر نمایید .
خیر با حذف نام همسر دوم ، نام همسر اول قید نخواهد شد و صفحه ازدواج ، سفید خواهد بود

سلام
اسم اول پاک نمیشه ولی دومی میشه