چطور وی را ملزم به تخلیه نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۲ #70855266

سلام آپارتمان منزل خود را به خانمی اجاره داده و ایشان طبق استشهادیه اهالی آنجا را به محل فسق و فساد تبدیل کرده و طبق توافق ایشان تا ۳۰ آذر در پشت قولنامه مورد اجاره را باید خالی کند و ۱ میلیون پرداخت شده حال سر باز می زند و آسیب جدی به مورد اجاره وارد کرده بنده سفته ۲۰ میلیون از ایشان برای ضمانت دارم
۱.چگونه برای مستاجر دعوی بنویسم مورد تخلیه شود
۲. سفته را چگونه اقدام کنم
۳. کیفری است یا حقوقی

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
در خصوص موضوعات مطروحه..
۱- بهتر است ابتدا از طریق ظهارنامه الزام وی به تخلیه مورد اجاره را به وی ابلاغ نمائید و در صورت عدم اعتنا به استناد قرارداد اجاره نامه فیمابین، درخواست تخلیه بطرفیت مستاجر از طریق دفاتر خدمات قضایی حهت رسیدگی در شورای حل اختلاف مطرح نمائید..
۲- در خصوص سفته.. دادخواست مطالبه وجه سفته بطرفیت وی (حسب میزان مبلغ آن) از طریق دفاتر خدمات قضایی در شورای حل اختلاف و یا دادگاه مطرح نمائید..
۳- موضوعات مطروحه هر دو موضوع حقوقی می باشند..
موفق باشید..

دو راه از طریق قانونی وجود دارد
۱- بامراجعه به دفترخدمات قضایی به استناد صورتمجلس تنظیمی به اتهام ایجاد مزاحمت به سایر ساکنین آپارتمان از طریق رفت و آمدهای زیاد روزانه نامعلوم افراد مختلف شکایت وتقاضای رسیدگی کن
۲- از طریق دفتر خدمات قضایی بدلایل انقضای مدت اجاره و عدم پرداخت اجاره بهاء وبه استناد صورتجلسه مذگور تقاضای تخلیه کن
سفته را واخواست و مطالبه کنید

سلام
شما باید تقاضای دستور تخلیه از شورای حل اختلاف محل ملک را داشته باشید
دعوای حقوقی است