چطور سهم الارث خود را بگیرم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۵۵۱ #70838358

با سلام پدر بنده سال ۹۴ فوت کردند
برادربزرگم وکالت گرفت پولی که در حساب پدرم بوده برداشت کند و سهم وراث را بدهد
سهم بقیه وراث را داده ولی سهم بنده را نمی دهد چطور میتوانم بگیرم ایا درصورت دریافت شما تاخیر تادیه میشود ممنون از لطف شما

مشاوره حقوقی ارث
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود اقدام به طرح دعوی تقسیم ترکه کنید

سلام از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح دعوی تقسیم ترکه کنید

درود
بدوا به ایشان اطلاع اگر موثر نبود، اظهارنامه ارسال کنید، و اگر ختم به خیر نشد، جهت طرح دعوی اقدام نمایید، در خصوص تاخیر تادیه رویه متفاوت است اما غالبا از لحظه ثبت دادخواست تاخیر تادیه به شما تعلق می‌گیرد.

ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه و در صورت عدم اقدام ازسوی برادرتان می توانید برای درخواست سهم الارث دادخواست خود را تقدیم دادگاه نمایید

بله میتوانید دادخواست مطالبه سهم الارث بدهید و خسارت تاخیر نیز مطالبه نمایید تا محاسبه شود

ابتدا با ارسال اظهارنامه حق ‌خود را مطالبه و در صورت عدم پرداخت ، با تنظیم دادخواست سهم الارث و خسارت تاخیر تادیه را درخواست کنید

با سلام
با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی در محل خود نسبت به ارسال اظهارنامه مبنی بر مطالبه سهم الارث خود از وجه نقد مذکور به طرفیت برادرتان اقدام و در اظهارنامه قید شود در صورت عدم پرداخت سهم الارث خسارت تاخیر تادیه نیز مطالبه خواهد شد چنانچه بعد از دریافت اظهارنامه در مهلت ۱۰ روز توسط برادرتان وجه به شما پرداخت نشد از طریق همان دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواستی به خواسته مطالبه سهم الارث به میزان مشخص و مطالبه خسارت تاخیر تادیه به طرفیت برادرتان ارایه و تنظیم نمایید.وجه مذکور تا سقف ۲۰ میلیون تومان در شورای حل اختلاف و مبالغ بالاتر در دادگاه باید طرح دعوی شود.