آیا شعبه اجرای احکام می تواند بگوید رای اجرایی نیست یا به قولی اقدام ندارد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۸۲ #70836061

با سلام و عرض ادب
بنده در دیوان عدالت اداری در مرحله تجدید نظر یک رای قطعی گرفته ام. لازم به ذکر است این رای بر اساس یکی از آرای هیات عمومی دیوان است که وحدت رویه هم دارد. چون رای به تازگی صادر شده هنوز به اداره مورد نظر که یک دانشگاه است برای اجرا مراجعه نکرده ام.
من شنیده ام که عدم اجرای رای دیوان انفصال از خدمت دارد، اما آیا این درست است که معمولا ادارات تا پای شعبه اجرای احکام دیوان عدالت وسط نباشد رای را اجرا نمی کنند؟ در انتهای رای هم نوشته اند"رای به ورود شکایت".
با تشکر از وکلای محترم

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ارای اعلامی نیاز به صدور اجرایبه ندارد

اگر رای جنبه اعلامی داشته باشد نیاز به صدور اجراییه نیست

سلام ارا اعلامی دیوان به محض ابلاغ باید اجرا شود ...

درود، در هر حال ارای قطعی قابل اجرا هستند.

باید متن رای بررسی شود در برخی موارد رای صادره اعلامی می باشد و قابلیت اجرایی ندارد .

با توجه به گفتتون اگر جنبه اعلامی داشته باشه نیاز به اجراییه نداره

با درود آرا اعلامی نیاز به صدور اجرائیه ندارد.