چه طور می توانم به دلیل اعتیاد همسرم برای طلاق اقدام کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴,۴۹۵ #70795341

امروز در دادگاه قرار طلاق توافقی داشتیم ولی شوهرم در اخرین لحظه گفت که طلاق نمیده و پرونده بسته شد. چطور میتونم مجبور به طلاقش کنم؟چطور میتونم اعتیادشو ثابت کنم؟خودم تو خانه قرص و شربت متادون ازش دیدم ولی متاسفانه اون موقع سکوت کردم و کسی نبوده به عنوان شاهد..

مشاوره حقوقی طلاق
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
صرف اثبات اعتیاد شوهر باعث اقدام زن برای گرفتن طلاق نمی شود و لزوما اعتیاد باید به تشخیص دادگاه مضر باشد و به زندگی زناشویی خلل وارد کند وایجاد دشواری برای زوجه کند.
برای اثبات اعتیاد زوج دادگاه رسیدگی کننده به طلاق، زوج را به پزشکی قانونی به جهت آزمایش معرفی می کند به غیر از تست اعتیاد، شهادت شهود نیز در خصوص اثبات اعتیاد زوج موثر است.
دعوای طلاق از جانب زوجه به علت اعتیاد زوج، بایستی ثابت شود اعتیاد زوج برای زوجه عسر و حرج به همراه دارد
طبق بند ۲ تبصره ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی، قانونگذار به زن حق داده است که با شرایطی با اثبات اعتیاد شوهر (زوج) به مواد مخدر یا مشروبات الکلی از طریق عسر و حرج بتواند علی رغم مخالفت مرد، طلاق بگیرد.

با توجه به بند ۷ از بندهای عقد نامه شما می توانید تقاضای طلاق دهید .
قاضی قاضی پرونده زوج را ملزم به دادن آزمایش اعتیاد می کند.
شاهد و مدارک برای اثبات اعتیاد زوج برای ارائه به دادگاه آماده نمایید .

اجبارشوهربه طلاق معنا ندارد .
برای اثبات اعتیاد چندین بارمتوالی ازایشان فیلم بگیرید .

شما می توانید به استناد بند ۷ از بندهای عقد نامه تقاضای طلاق دهید و قاضی ایشان را ملزم به دادن آزمایش اعتیاد می کند و بهتر است ادله و مدارکی جهت معتاد بودن ایشان فراهم کنید
۷- ابتلای مرد به هر گونه مواد مضر و اعتیادآور که به تشخیص دادگاه به زندگی خانوادگی ضرر بزند، مانند اعتیادی که منجر به بیکاری مرد، فروش اثاثیه خانه و همچنین سلامتی جسمی و روحی زن و فرزند را تهدید کند.