چه باید بکنم تا به دادگاه نروم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۵ #70787142

باسلام ایشون مبلغ سه ونیم میلیون تومان به حساب بنده واریز کرده، اما مربی باشگاه شخصا برداشت کردن و من فقط صاحبه حساب میباشم ، ایشون بعد مدتی طلب پولشو کرده و من دو میلیون بهش برگردوندم ،و مابقی یک ونیم مونده ولی این بازیکن از من شکایت کرده و ثبت شده ،من ساکن شمال هستم و ایشون ساکن کرمانشاه ،باید چیکار کنم تا دادگاه نرم؟درضمن مابقی پولش اماده اس

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

اگر قصد پرداخت مبلغ باقی مانده بدهی را دارید، تا قبل از جلسه دادرسی، طی یک اظهار نامه رسمی از ایشان درخواست کنید تا شماره حسابشان را برای شما ارسال نمایند و سپس مبلغ مذکور را از طریق فیش بانکی برای ایشان واریز نمایید.

سربلند و پیروز باشید

سلام . باید به نحوی پول را به ایشان پرداخت کنید . اما چون دادخواست مطرح کرده خسارات دادرسی هم باید بپردازید . به نظر بنده برایش اظهارنامه بفرستید و یک شماره حساب ازش بخواهید و پول را به حابش واریز کنید .