مخفی نگاه داشتن ملک پدر مرحومم از من و لیست اموال انحصار وراثت چگونه پیگیری شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۳۴۱ #70784205

سلام،بعد از درخواست تحریر ترکه و پاسخ ثبت اسناد متوجه شدم که یک باغ از اموال ارثی پدرم که دارای سند رسمی هست از دید بنده و اظهارنامه انحصار وراثت توسط دیگر وراث مخفی نگاه داشته شده،اکنون برای تقسیم ترکه در دادگاه نیاز به طرح شکایت و عنوان کردن این پنهان کاری هست یا عنوان کردن در لیست تقسیم ترکه کفایت میکند، در ضمن کلیه اسناد املاک و اموال پدرم در اختیار دیگر وراث قرار دارد و ایا این پنهان کاری جرم محسوب میشود یا خیر
با تشکر

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درودبرشما
ابتدا به ساکن تحقیق کنید قبل ازفوت پدر واحیانن پس از درگذشت آنمرحوم ملک مبحوث عنـــه به جهتی از جهات قانونی با انتقال سند مالکیت در حوزه اختیاری وکالت بلاعزل احدی از آحاد اتفاقــــــی حادث نگـــردیده ست.
چــراکه فرمودید سند مالکیت داشته ودارد(ملک مورد بحث)
شاید از دیدگاه تان مخفی مکتوم مانده باشد، اما ما بخوبی میدانیمـ در تنظیم اوراق وراثتی استعلام از اداره ثبت الزامی ست
مگر مال مورد نطر فاقد سند مالکیت بوده باشد، در اینحالت ابتدا با ثبت و ارسال یکبرگ اظهارنامه به سوی فرد یا افراد خاطی موضوع منتفـــی تلقــــی میشود. سپاس

با سلام جنبه کیفری داره وبقیه وراث میتونن شاکی شما بشن

باسلام
ابتدا اقدام به اخذ انحصار وراثت نموده و سپس از طریق اداره ثبت اقدام به شناسایی اموالی که بنام متوفی سند خورده اقدام و نیز حسابهای متوفی و در صورت داشتن مدارک در صورت داشتن اموال قولنامه ای اقدم نمایید.در صورت اثبات امر به دلیل پنهانکاری مجازات خواهد شد

سلام
مراجعه به شورای حل اختلاف برای گرفتن گواهی انحصار وراثت اقدام کنید
در صورتیکه اموال ایشان دارای سند رسمی باشد بعد از گرفتن گواهی انحصار وراثت و با دستور دادگاه به اداره ثبت اسناد و املاک کشور دارایی های متوفی مشخص خواهد شد.
اگر کسی به صورت عمدی یکی از وراث را از شورای حل اختلاف پنهان کند و گواهی انحصار وراثت خلاف واقع اخذ کند مرتکب جرم کلاه برداری شده است (ماده ۹ قانون تصدیق انحصار وراثت)