میزان دیه کبودی ساعد و انگشت، چه میزان است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳,۳۰۱ #70783885

ضرب و شتمی صورت گرفت و ساعد و انگشتان دستم کبود شده میزان دیه اش رامیخواستم بدانم آیا اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی دیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میزان دیه بر اساس جراحات وارده طبق نظر پزشکی قانونی تعیین و اعلام میشود

بایستی پس از اعلام نظریه پزشکی قانونی منتظر بمانید و سپس برای محاسبه دیه به قسمت محاسبات حقوقی سایت بنیاد وکلا مراجعه نمایید

تعیین دیه باپزشکی قانونی است

الف .سیاه شدن پوست صورت، شش هزارم، کبود شدن آن، سه هزارم
و سرخ شدن آن، یک ونیم هزارم دیه کامل
ب- تغییر رنگ پوست سایر اعضاء، حسب مورد نصف مقادیر مذکور در بند(الف)

سلام
دیه کبودی صورت سه هزارم و دیه کبودی سایر اعضاء بدن در مورد شما ساعد و انگشتان نصف سه هزارم دیه کامل است که اگر چند مورد باشد با هم جمع بسته می شوند.