آیا گواهی گواهان دروغ که به دستور مقام قضائی در کلانتری تنظیم شده باشد جرم می باشد ؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۲۶ #70779610

با سلام و احترام
متاسفانه شخصی بدون ادله کافی فقط با آوردن ۳ شاهد طی دستور مقام قضائی آن هم در کلانتری و نوشتن برگه اظهارت گواه باعث شده اند که دادیاری محترم با نظر به تعرفه گواهان اینجانب را مجرم دانسته و کیفر خواست صادر نماید
حال سوال اینجاست :
۱ - گواهان کاملا به کذب اظهارات دادن و حتی در دادیاری هم حضور پیدا نکردن و فقط با نوشتن برگه اظهارات گواه در کلانتری دادیار بنده را مجرم دانسته ، بنده می توانم از این ۳ گواه شکایت شهادت وکذب کنم ؟؟؟؟
۲- مدارک کامل دارم که اظهارات این ۳ گواه دروغ می باشد ، و پرونده تا کنون به دادگاه کیفری ارسال نشده ، باید صبر کنیم بعد از دادگاه از گواهان شاکیت کنم ؟
۳-آیا برگه اظهارات گواه در کلانتری جزء شهادت کذب می باشد یا نه حتما این افراد باید بیاین دادگاه و آنجا شهادت بدهند بعد شهادت کذب می شود ؟
باتشکر از راهنمائی های شما

مشاوره حقوقی کیفری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.میتوانید شهود را جرح کنید ..

با سلام؛باید از جرح شهود استفاده نمایید

میتوانید شهود را جرح کنید ...

تفاضای جرح شهود مطرح کنید

سلام وقت بخیر
شهود را جرح نمایید.

با درود از جرح شهود استفاده نمایید

درود از جرح شهود استفاده نمایید