میشه یه وکالت تام الاختیار محضری از دوستم بگیرم دفترخونه متعهد بشه که این برگه رو ببرم بانک؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۰ #70767880

سلام
یه ماشین ثبت نام کردم در شرکت سایپا چون کد ملی خودم پر بود بنام دوستم ثبت نام کردم پولش من خودم از کارت خودم ثبت نام کردم مشکلی پیش اومد رفتیم با دوستم شرکت سایپا انصراف دادیم گفت پول شمارو ۶۰ روز دیگه سایپا بر میگردونه اونم بحساب اون کسی که ماشین بنامش هست پول به حساب اون تو بانک صادرات برگشت داده میشه. میشه یه وکالت تام الااختیار محضری از دوستم بگیرم دفترخونه متعهد بشه که این برگه رو ببرم بانک. بانک پول رو به من بده.
ممنون از شما.
کرمانم هستم.

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله برای اخذ وجه می توانید وکالتنامه تنظیم نمایید و از آن طریق اقدام نمایید

سلام
بدوا توافقی به صورت ثبت در اسناد رسمی یا منعقده میان خودتان منعقد نمایید که شما موظف به پرداخت هیچ گونه وجهی به ایشان نمی باشید و هیچ رابطه مالی از نظر بدهی و یا از هیچ نظر دیگر میان شما وجود ندارد و پس از آن با دریافت وکالت از ایشان مبنی بر برداشت وجه مذکور از حساب اقدام به خروج مبلغ از آن حساب نمایید

با سلام
می توانید وکالت محضری بابت برداشت مبلغ از حساب مورد نظر از دوستتان بگیرید و با آن وکالتنامه به بانک مراجعه نمایید ولیکن چون با وکالتنامه به عنوان وکیل و امین ایشان محسوب می شود و در صورت مطالبه وجه توسط دوستتان باید مورد وکالت یا همان وجه را به ایشان بازگردانید حتما اظهارنامه دفتر اسناد رسمی یا دست نویسی که به امضا ایشان و دو نفر شاهد رسیده است مبنی بر اینکه مبلغ برداشت شده از حساب را به شما بدهکار بوده و ادعایی در خصوص مطالبه آن و طرح هیچگونه دعوای حقوقی و یا کیفری من باب این موضوع و وکالتنامه را ندارد از ایشان بگیرید.

بسمه تعالی : فرض سوال حضرتعالی: پاسخ منفی ست چنین وکالتی نیست . اما میتوانید با دادن وکالت به شما نسبت به برداشت مبلغ مذکور صرفا فقط مبلغ مذکور بعنوان وکیل اقدام کنید که معمولا بانکها با اینگونه وکالتها مشکل دارند .
اما راه دوم : با صاحب حساب تشریف ببرید بانک ایشان به بانک اجازه میدهد بصورت کتبی که در صورت واریز مبلغ از جانب سایچا تا سقف ...ریال به حساب شما انتقال داده شود و این کار رو بانک بصورت خودکار انجام خواهد ... تا پول بحساب ایشان واریز بشه بانک فورا به خساب شما انتقال میدهد ...این بهترین راه و ساده ترین راه برای شماست .
راه سوم باز کردن حساب مشترک و اطلاع رسانی به شرکت سایپا برای واریز وجه مذکور و برداشت شما ...که راه مناسبی نخواهد بود .

سلام، بله میتوانید مختص آن حساب بانکی و عملیات پرداخت و برداشت وکالت بگیرید قراردادی با هم بنویسید و منعقد کنید که ایشان تعهد بدهند بمحض دریافت وجه از سایپا فورا مبلغ را به حساب شما کارسازی کند و شروط بگذارید